Hialuronsav és argánolaj tartalmú Japánkert arckrém

Az élet szépsége, törékenysége és a bőr megújulása, ez a cseresznyevirág illatú Japánkert hialuronos arckrémünk!

Légy békében önmagaddal, ajándékozd meg magad minden nap a japán kert békés nyugalmával és a benne rejlő őserő kirobbanó hatóanyagokkal. Új magas argánolaj tatalmú arckrémükkel elhoztuk a természet örök körforgásának erejében a megújulást szimbolizáló cseresznyevirág illatot. A világon az egyik legkeresettebb illatanyaggal dúsított hialuron tartalmú Japánkert hialuronos arckrémünk virágos, édes és friss illatkombinációja, olyan kiegyensúlyozott, hogy kellemességével levesz a lábadról. Nem negédes, egyáltalán nem egy tömény, inkább nyugtató hatású. Mandula és argán jegyeket visel, e két mag olaja tökéletes alapot ad a cseresznyevirág nőies illatához, a hialuronsav tartalma pedig intenzív hatást gyakorol a ráncok feltöltésére és a bőr megújítására. Öregedésgátló és tónusjavító hatású, a nyak ápolására is ajánljuk, amikor az arcbőr és a nyak tónusa eltér egymástól. 

Könnyű, szellős cseresznyevirág illat azok számára tökéletes, akik nem kedvelik az erős illatokat, de szükségük van valamire, amiben csak diszkrét illatanyag van, ami hosszan tartó. 

Exkluzív, könnyen használható és mindencseppjében hasznosítható légmentes tégelyben érhető el Japánkert hialuronos arckrémünk!

Japánkert argánolaj arckrém hialuronsavval

 

 

 

Japánkert argánolaj hialuronsav tartalmú argannatura arckrém