Airless, a higiénikus megoldás

Miért az airless flakont választottuk vegán argán krémjeink megjelenéséhez?

Mert az airless flakon használata higiénikusabb, egyszerűbb és ráadásul nőies.

- Az airless pumpának köszönhetően egy pici nyomással szabályozhatod a felhasználható krém mennyiségét és a maradék steril marad, nem érintkezik a levegővel, így tovább eltart.

- A flakonban tárolt krém megőrzi állagát a felhasználásig. A légnélküli csomagolás növeli a termék eltarthatóságát, ezért natúr, tartósítószermentes krémekhez kifejezetten ajánlott. 

- A tégellyel szemben további előnye, hogy nem maszatolod össze a doboz oldalát, nem folyik ki és nem ragad semmi a tetejére.

- Diszkréten, bárhol használhatod, akár a táskádban is hordhatod, így a nap bármely pillanatában kéznél lesz, amikor csak magadra szeretnél szánni egy percet, ha a bőröd igényli.

Meggyőződésünk, hogy a natúr-krémek higiénikus kezeléséhez az egyik legjobb megoldás ez, mert szennyeződés sem kerülhet a tároló flakonba. A vákuumnak köszönhetően a krémet teljesen ki tudod nyomni a flakonból. Ha esetleg levegő szorult a tégelybe, mert pld. használatkor elcsavarodott a teteje, tekerd vissza, és próbáld újra nyomni a fedelét.  Légy résen, ha már fogytán van a krémed a könnyen szétszedhető tégelyből még a maradékot is ki tudod kenni! Érdemes, mert minden cseppje kincs, főleg egy reggeli rohanásban végzett arcápolásban segítség lehet a maradék is.

Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken. 

 

Új Japánkert hialuronos arckrémünket új dekoratív légmentes tégelybe csomagoltukaminek fedelét két ujjal könnyen meg tudod nyomni. Natúr, magas bio argánolaj és más értékes olaj tartalmú krémjeinket itt találod.